Churg-Strauss sindromas - Biekšienė, Kristina (Pulmonologija ir alergologija, 2022)
Churg-Strauss sindromas, kitaip vadinamas eozinofiline granuliomatoze su poliangitu, yra reta patologija, tačiau gali pažeisti bet kurią organų sistemą. Straipsnyje pateikiami pagrindiniai šio sindromo patologijos, diagnostikos ir gydymo aspektai.