Veiksnių, susijusių su skreplių pasėlio konversija, gydant vaistams jautrią ir atsparią tuberkuliozę, tyrimas - Musteikienė, Greta (Pulmonologija ir alergologija, 2022)
Tuberkuliozė (TB) – tai infekcinė, uždegiminė liga, sukeliama mikobakterijų, priklausančių Mycobacterium tuberculosis kompleksui. TB įprastai yra lėtinė liga ir dažniausiai pažeidžia plaučius.