Idiopatinės plaučių fibrozės ir progresuojančios plaučių fibrozės diagnostikos ir gydymo rekomendacijos 2024 m - Malakauskas (redaktorius), Kęstutis; Biekšienė, Kristina; Zaveckienė, Jurgita; Poškienė, Lina; Dobrovolskienė, Laima; Šarauskas, Valdas; Žemaitis, Marius; Miliauskas, Skaidrius (Pulmonologija ir alergologija, 2024)
Straipsnyje pateikiamos idiopatinės plaučių fibrozės (IPF) ir progresuojančios plaučių fibrozės (PPF), sergant fibrozuojančia intersticine plaučių liga (IPL), išskyrus IPF, diagnostikos ir gydymo rekomendacijos. Šiose rekomendacijose pateikiami radiologiniai ir histopatologiniai IPF ir PPF diagnostikos kriterijai, taip pat dabartinio gydymo galimybės.