Plaučių pažeidimas, sergant pirminiu humoraliniu imunodeficitu - Kukarskytė, Egidija; Šukys, Marius; Zaveckienė, Jurgita; Šarauskas, Valdas; Bajoriūnienė, Ieva (Pulmonologija ir alergologija, 2024)
Kvėpavimo organų pažeidimas dažnai nustatomas pacientams, sergantiems pirminiu humoraliniu imunodeficitu. Infekcinės ir neinfekcinės plaučių komplikacijos dažnai lemia nepalankią prognozę. Kvėpavimo ligos, susijusios su imunodeficitu, nustatymas laiku, komplikacijų stebėsena ir gydymas gali sumažinti ligos naštą.