Lokaliai išplitusio nesmulkiųjų ląstelių plaučių vėžio gydymas - Vagulienė, Neringa (Pulmonologija ir alergologija, 2019)
Plaučių vėžys – tai viena dažniausių onkologinių ligų pasaulyje, kasmet nustatoma apie 1,8mln. atvejų. Nesmulkiųjų ląstelių plaučių vėžio gydymo pasirinkimą lemia ligos stadija. Imunoterapija – tai naujausias veiksmingas gydymo metodas sergantiesiems išplitusiu arba metastazavusiu plaučių vėžiu, tačiau yra duomenų, kad šis gydymo būdas gali būti veiksmingas ir sergantiesiems III stadijos plaučių vėžiu.