Lietuvos mokslo premijos laureatės - redakcija, Žurnalo „Pulmonologija ir alergologija“ (Pulmonologija ir alergologija, 2024)
Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorių Rūtos Dubakienės ir Lauros Malinauskienės darbų ciklas „Alergija maistui ir cheminėms medžiagoms: nuo naujagimių kohortų iki epidemiologinių, eksperimentinių ir molekulinių tyrimų (2007–2021)“ apdovanotas 2023 m. Lietuvos mokslo premija.