LSMU MA Pulmonologijos klinikos atstovai Plaučių kraujagyslių instituto konferencijoje - Hoppenot, Deimantė (Pulmonologija ir alergologija, 2025)
Šių metų birželio 16–17 d. Amsterdame (Nyderlanduose) vyko tarptautinis plaučių kraujagyslių ligoms skirtas renginys „Naujų vaistų kūrimo ir vystymo simpoziumas 2025“ (angl. Drug Discovery & Development Symposium 2025), kurį organizavo Plaučių kraujagyslių tyrimų institutas (angl. Pulmonary Vascular Research Institute, PVRI).