Idiopatinė ir progresuojanti plaučių fibrozė: naujų klinikinių tyrimų apžvalga - Malakauskas, Kęstutis (Pulmonologija ir alergologija, 2025)
FIBRONEER-IPF ir FIBRONEER-ILD tyrimų duomenys rodo fosfodiesterazės 4B inhibitoriaus nerandomilasto, skiriamo vieno arba kartu su kitais priešfibroziniais vaistais, klinikinį veiksmingumą lėtinant plaučių funkcijos blogėjimą pacientams, sergantiems idiopatine ir progresuojančia plaučių fibroze.