Lietuvos obstrukcinės miego apnėjos diagnostikos ir gydymo rekomendacijos - Vaitukaitienė, Guoda; Miliauskas, Skaidrius; Danila, Edvardas; Zablockis, Rolandas; Balsevičius, Tomas; Gavelienė, Edita; Jurkevičienė, Giedrė; Lesinskas, Eugenijus; Malakauskas, Kęstutis; Masaitienė, Raminta; Misevičienė, Valdonė; Pajėdienė, Evelina; et al. (Pulmonologija ir alergologija, 2018)
Šiame dokumente pateiktos klinikinės praktikos rekomendacijos, apimančios suaugusiųjų ir vaikų obstrukcinės miego apnėjos diagnostiką ir gydymą.