Ar skiepai gali sukelti vėžį? - Bajoriūnienė, Ieva (Pulmonologija ir alergologija, 2018)
Skiepijimas tai yra efektyvus ir saugus būdas apsaugoti žmones nuo tam tikrų gyvybei arba sveikatai pavojingų infekcinių ligų, kai kurių vėžio formų. Imunizacija yra viena sėkmingiausių ir ekonomiškai efektyvių visuomenės sveikatos intervencijų. Šiuolaikiniai skeipai yra saugūs, retai kada sukelia sunkias nepageidaujamas reakcijas.