Eozinofilų įtaka bronchų lygiųjų raumenų remodeliacijai sergant astma - Januškevičius, Andrius; Janulaitytė, Ieva; Kalinauskaitė-Žukauskė, Virginija; Malakauskas, Kęstutis (Pulmonologija ir alergologija, 2017)
LSMU MA Pulmonologijos kinikos mokslininkų grupė: prof. R. Sakalauskas, doktorantai A. Januškevičius, Ieva Janulaitytė, V. Kalinauskaitė-Žukauskė, dr. D. Hoppenot ir dr. S. Vaitkienė, vadovaujama prof. K. Malakausko ir bendradarbiaudama su Nyderlandų Groningeno universiteto Molekulinės farmakologijos departamentu (atstovas doc. R. Gosens), nuo 2014 m. kovo iki 2016 gruodžio vykdė Lietuvos mokslo tarybos finansuotą projektą „Eozinofilų įtaka bronchų lygiųjų raumenų remodeliacijai sergant astma“ (finansavimo sutarties Nr. MIP-010/2014).