Ambulatorinė neinvazinė ir mechaninė plaučių ventiliacija - Jakutytė, Vilhelma; Miliauskas, Skaidrius; Žemaitis, Marius (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Straipsnyje trumpai aptariami invazinės ir neinvazinės plaučių ventiliacijos principai, indikacijos, ventiliacijos režimai ir organizavimas.