Kvėpavimo takų infekcijos gydymo strategija sergant cistine fibroze - Malakauskas, Kęstutis (Pulmonologija ir alergologija, 2013)
Straipsnyje trumpai aptariami pagrindiniai kvėpavimo takų patogenai sergant cistine fibroze, gydymas antibiotikais apimant infekcijos profilaktiką, ankstyvąją infekcijos eradikaciją, lėtinės infekcijos slopinimą ir infekcinių paūmėjimų gydymą.