Skystis pleuros ertmėje – diagnostikos problemos - Valavičius, Arvydas (Pulmonologija ir alergologija, 2012)
Straipsnyje nagrinėjama skysčio pleuros ertmėje problema, diagnostika, stebėjimo ir gydymo principai.