Kvėpavimo takų infekcijos esant imuniteto nepakankamumuiKvėpavimo takų infekcijos esant imuniteto nepakankamumui - Dvareckaitė, Greta; Šitkauskienė, Brigita (Pulmonologija ir alergologija, 2012)
Straipsnyje aptariamas kvėpavimo takų infekcijų dažnumas ir pobūdis esant imuniteto nepakankamumui.