Alerginių kvėpavimo takų ligų gydymas poliežuvine alergenų specifine imunoterapija - Bajoriūnienė, Ieva (Pulmonologija ir alergologija, 2012)
Etiologiniai alerginių kvėpavimo takų ligų gydymo būdai – vengti alergenų ir alergenų specifinė imunoterapija. Poliežuvinė alergenų specifinė imunoterapija yra daugelyje šalių pripažintas metodas gydyti alerginiu rinokonjunktyvitu su astma ar be jos sergančius vaikus ir suaugusiuosius. Šis gydymo metodas saugus ir sukelia ilgalaikį efektą, todėl yra perspektyvus.