Tinkamas inhaliatorių parinkimas bei jų naudojimas – kelias į geresnę astmos ir lėtinės obstrukcinės plaučių ligos kontrolę - Hoppenot, Deimantė (Pulmonologija ir alergologija, 2012)
Straipsnyje pateikiama glausta informacija, kaip tinkamai pasirinkti inhaliatorių bei atkreipiamas dėmesys į pacientų mokymo naudotis inhaliatoriais svarbą.