Kvėpavimo funkcijos nepakankamumas: šiuolaikinis požiūris - Stravinskaitė-Biekšienė, Kristina (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
Straipsnyje aprašomas šiuolaikinis požiūris į kvėpavimo funkcijos nepakankamumo etiologiją, patofiziologijąbei diagnostiką.