Lietuvos suaugusiųjų cistinės fibrozės diagnostikos, gydymo ir pagalbos organizavimo sutarimas - Malakauskas, Kęstutis; Sakalauskas, Raimundas; Danila, Edvardas; Zablockis, Rolandas; Jievaltas, Mindaugas; Kupčinskas, Limas; Valantinas, Jonas; Serapinas, Danielius; Vitkauskienė, Astra (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
TURINYS 1. Įžanga 2. Diagnostika 3. Gydymas 3.1. Antibakterinis gydymas 3.2. Bronchų drenažo gerinimas 3.3. Bronchus plečiantys vaistai 3.4. Vaistai nuo uždegimo 3.5. Skiepijimas 3.6. Mityba 3.7. Gydymas deguonimi 3.8. Komplikacijų gydymas 3.9. Plaučių transplantacija 4. Pagalbos ligoniams organizavimas