Plaučių arterijos trombinės embolijos diagnostika - Miliauskas, Skaidrius; Žemaitis, Marius (Pulmonologija ir alergologija, 2010)
Straipsnyje pateikiama literatūros apžvalga apie plaučių arterijos trombinės embolijos diagnostiką.