Aspergiliozė - Januševičiūtė, Asta (Pulmonologija ir alergologija, 2010)
Į Panevėžio ligoninę paguldyta 43 metų moteris, miesto gyventoja, dirbanti bendrosios praktikos slaugytoja. Indikacija hospitalizuoti – užsitęsęs dešiniojo plaučio uždegimas.