Vaikų astmos gydymas inhaliuojamaisiais gliukokortikoidais - Misevičienė, Valdonė (Pulmonologija ir alergologija, 2010)
Straipsnyje supažindinama su naujausiu požiūriu į vaikų astmos gydymą inhaliuojamaisiais gliukokortikoidais (IG) atsižvelgiant į naujausių tyrimų rezultatus ir GINA 2009 metų sutarimą. Daugiausia dėmesio skiriama gydymo IG saugumui, individualumui, intensyvumui ir trukmei.