Itin smulkių dalelių sudėtinis beklometazono dipropionato ir formoterolio vaistas astmai gydyti: įrodymai ir perspektyva - Nutautienė, Rūta (Pulmonologija ir alergologija, 2010)
Gydymas sudėtiniu beklametazono ir formaterolio vaistu ypatingas tuo, kad naująją Modulite® technologija pagaminto vaisto dalelės yra labai mažo dydžio ir įkvėptos gerai pasiskirsto smulkiuosiuose apatiniuose kvėpavimo takuose.