Diagnozių formulavimo rekomendacijos - Sakalauskas, Raimundas; Barkauskienė, Diana; Malakauskas, Kęstutis; Miliauskas, Skaidrius; Serapinas, Danielius; Staikūnienė, Jūratė; Šitkauskienė, Brigita; Žemaitis, Marius (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
TURINYS 1. Kvėpavimo sistemos ligos 1.1. Infekcinės kvėpavimo takų ir plaučių parenchimos ligos 1.2. Lėtinės kvėpavimo takų ir obstrukcinės plaučių ligos 1.3. Plaučių ir pleuros navikai 1.4. Plaučių kraujagyslių ligos 1.5. Pleuros ligos 1.6. Intersticinės plaučių ligos 1.7. Kvėpavimo ir miego sutrikimai 2. Alerginės ligos 3. Imuninės sistemos ligos 4. Įgimtos kvėpavimo organų ligos