Venų tromboembolijos patogenezė ir prognozė - Miliauskas, Skaidrius; Pilkauskaitė, Guoda; Žemaitis, Marius (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje apžvelgiami klinikinėje praktikoje svarbūs venų tromboembolijos patogenezės ir prognozės aspektai.