Piktybinės pleuros mezoteliomos diagnostika ir gydymas - Vagulienė, Neringa; Žemaitis, Marius; Vaitkus, Mindaugas; Miliauskas, Skaidrius (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje aptariami piktybinės pleuros mezoteliomos diagnostikos ir gydymo principai.