Pleuros ligų diagnostika - Zablockis, Rolandas (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje apžvelgiamos dažniausios pleuros ligos, jų priežastys, nagrinėjamos vaizdo tyrimo me-todų, pleuros skysčio, pleuros bioptato tyrimų reikšmė atliekant diferencinę diagnostiką.