Vaikų bronchoskopinio tyrimo indikacijos - Valatkaitė, Neringa; Kudzytė, Jolanta (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Bronchoskopija plačiai taikoma vaikų kvėpavimo organų ligoms diagnozuoti. Straipsnyje aptariamos vaikų bronchoskopijos indikacijos, pateikiama Paryžiaus Necker Enfants Malades ligoninėje ir KMU Vaikų ligų klinikoje atliktų bronchoskopijų lyginamoji analizė.