Alternatyvūs dilgėlinės gydymo metodai - Slomskis, Tomas; Šitkauskienė, Brigita (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Straipsnyje apžvelgiami naujausi mokslo literatūroje aprašomi atsparios tradiciniam gydymui dilgėlinės alternatyvūs sėkmingo gydymo metodai.