Kronika ir anonsai - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2009)
Docentė Jolanda Kudzytė (LPAD valdyba, KMU Vaikų ligų klinikos kolektyvas) Apdovanoti trys iškilūs Kauno medicinos universiteto klinikų medikai (Eglė Žemaitienė)