Kronika ir anonsai - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Pirmoji Lietuvoje kosulio problemoms spręsti skirta konferencija „Kosulys gydytojo specialisto praktikoje“ (Kristina Stravinskaitė) Konferencija "Pulmonologija, alergologija ir klinikinė imunologija - 2009" (Jūratė Staikūnienė)