Klinikiniai tyrimai - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Hospitalizavimo dėl respiracinio sincitinio viruso prognozinis modelis per anksti gimusiems (33–35 nėštumo savaičių) kūdikiams, remiantis FLIP tyrimo duomenimis