Legionierių ligos diagnostika ir gydymas - Vagulienė, Neringa; Vėbrienė, Jolita (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Lietuva nepriklauso šalims, kur paplitę Legionella genties sukėlėjai, tačiau užsikrėtimo atvejų daugėja, ypač dėl kelionių. Straipsnyje pateikiami duomenys apie bakterijų sukeliamą plaučių uždegimą, jo diagnostiką ir gydymą.