Kronika ir anonsai - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2008)
Docentui Jurgiui Bojarskiui įteiktas Ordino už "Nuopelnus Lietuvai" Riterio kryžius Algimanto Tarūtos jubiliejus KMUK Filialo Romainių tuberkuliozės ligoninei - 70 metų (Jolanta Kadzytė) Tarptautinis simpoziumas "Paprica" (Algirda Krisiukėnienė) Pirmoji Lietuvoje konferencija kosulio klausimais (Kristina Stravinskaitė)