Kvėpavimo sutrikimų miegant diagnostika - Miliauskas, Skaidrius (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Straipsnyje pateikiami naujausi duomenys apie kvėpavimo sutrikimų miegant diagnostiką, mieguistumo dieną tyrimus, aptariami polisomnografijos principai.