TORCH tyrimo rezultatai - svarbus naujas žingsnis kovoje su lėtine obstrukcine plaučių liga - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Straipsnyje glaustai apžvelgiami TORCH tyrimo rezultatai, nustatyti gydant lėtinę obstrukcinę plaučių ligą inhaliuojamaisiais gliukokortikosteroidais ir ilgai veikiančiais inhaliuojamaisiais beta 2 agonistais.