Vaikų plautinė hipertenzija - Kudzytė, Jolanta (Pulmonologija ir alergologija, 2011)
Straipsnyje supažindinama su vaikų plautinės hipertenzijos klasifikacija, diagnostika, simptomais, gydymo galimybėmis.