Pleurito diferencinė diagnostika - Zablockis, Rolandas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Straipsnyje apžvelgiamos dažniausios skysčio pleuros ertmėje priežastys, nagrinėjama vaizdinių tyrimo metodų, pleuros skysčio, pleuros bioptato tyrimų reikšmė atliekant diferencinę diagnostiką.