Kronika ir anonsai - Sakalauskas, Raimundas (Pulmonologija ir alergologija, 2007)
Priimtas naujas "Lietuvos vaikų ir suaugusiųjų astmos diagnostikos ir gydymo sutarimas" (Skaidrius Miliauskas) Pasaulinė astmos diena (Kęstutis Malakauskas) Balandžio 29-oji - imunologijos diena (Brigita Šitkauskienė)