Eozinofilų β grandinės citokinų receptorių ir integrinų raiška bei bronchų epitelio pažaidos žymenų reikšmė sergant 2-ojo tipo astma - Kalinauskaitė-Žukauskė, Virginija (Pulmonologija ir alergologija, 2020)
2020 m. vasario 20 d. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos viešajame Medicinos mokslo krypties tarybos posėdyje Virginija Kalinauskaitė-Žukauskė sėkmingai apgynė daktaro mokslo laipsnio disertaciją „Eozinofilų β grandinės citokinų receptorių ir integrinų raiška bei bronchų epitelio pažaidos žymenų reikšmė sergant 2-ojo tipo astma“. Disertacija rengta 2014–2019 m. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos Pulmonologijos klinikoje. Straipsnyje pateikiami esminiai disertacijos rezultatai.