Lietuvos obstrukcinės miego apnėjos diagnostikos ir gydymo rekomendacijos 2024 - Guoda Vaitukaitienė (redaktorė); Skaidrius Miliauskas; Edvardas Danila; Rolandas Zablockis; Tomas Balsevičius; Edita Gavelienė; Giedrė Jurkevičienė; Eugenijus Lesinskas; Kęstutis Malakauskas; Raminta Masaitienė; Valdonė Misevičienė; Evelina Pajėdienė; et al. (Pulmonologija ir alergologija, 2024)
Šiame dokumente pateikiamos atnaujintos klinikinės praktikos rekomendacijos, apimančios suaugusiųjų ir vaikų obstrukcinės miego apnėjos diagnostiką ir gydymą.