Gegužės 9 d. Kaune vyko 5-toji Baltijos šalių plautinės hipertenzijos konferencija - Deimantė Hoppenot (Pulmonologija ir alergologija, 2025)
Šių metų gegužės 9 d. Kaune įvyko 5-toji Baltijos šalių plautinės hipertenzijos konferencija (angl. 5th Baltic Pulmonology Hypertension Conference 2025). Renginys pirmą kartą įvyko Kaune. Konferencijoje dalyvavo daugiau nei 130 dalyvių iš įvairių šalių, daugiausia – iš Baltijos valstybių. Džiugu, kad ši konferencija tampa gražia tradicija – kasmet ji organizuojama vis kitoje Baltijos šalyje ir suburia Lietuvos, Estijos bei Latvijos specialistus, besidominčius plautine hipertenzija.