Europos cistinės fibrozės konferencijoje pristatyta mokslinė santrauka apie pirmąją gydymo CFTR moduliatoriais patirtį Lietuvoje - Virginija Kalinauskaitė-Žukauskė (Pulmonologija ir alergologija, 2025)
Šių metų birželio 4–7 d. Milane, Italijoje, įvyko 48-oji Europos cistinės fibrozės konferencija, organizuota Europos cistinės fibrozės draugijos (angl. European Cystic Fibrosis Society).