Lietuvos obstrukcinės miego apnėjos diagnostikos ir gydymo rekomendacijos - Guoda Vaitukaitienė; Skaidrius Miliauskas; Edvardas Danila; Rolandas Zablockis; Tomas Balsevičius; Edita Gavelienė; Giedrė Jurkevičienė; Eugenijus Lesinskas; Kęstutis Malakauskas; Raminta Masaitienė; Valdonė Misevičienė; Evelina Pajėdienė; et al. (Pulmonologija ir alergologija, 2018)
Šiame dokumente pateiktos klinikinės praktikos rekomendacijos, apimančios suaugusiųjų ir vaikų obstrukcinės miego apnėjos diagnostiką ir gydymą.