Nauji vaistai tuberkuliozei gydyti - Greta Musteikienė (Pulmonologija ir alergologija, 2016)
Nors naujų tuberkuliozės atvejų Lietuvoje kasmet mažėja, atsparios vaistams tuberkuliozės atvejų skaičius išlieka nepriimtinai didelis. Pastaraisiais metais daugeliui vaistų atsparios tuberkuliozės vaistų sąrašas pasipildė naujais vaistais, kurie ir yra apžvelgiami šiame straipsnyje.