Vaikų bendruomenėje įgytos pneumonijos diagnostika ir gydymas - Valdonė Misevičienė (Pulmonologija ir alergologija, 2016)
Straipsnyje pateikiamos naujausios vaikų bendruomenėje įgytos pneumonijos diagnostikos ir gydymo rekomendacijos, paruoštos pagal SAM projektą "Asmens sveikatos priežiūros kokybės gerinimas reglamentuojant rizikingiausius pacientų saugai diagnostikos ir gydymo protokolus" Nr. VP1-4.3-VRM-02-V-05-015.