Obstrukcinė miego apnėja ir arterinė hipertenzija - Guoda Pilkauskaitė; Raimonda Verseckaitė (Pulmonologija ir alergologija, 2015)
Straipsnyje aptariamas obstrukcinės miego apnėjos ir arterinės hipertenzijos ryšys, šiandieninės diagnostikos ir gydymo ypatybės.