Nespecifinio uždegimo tyrimas paūmėjus lėtinei obstrukcinei plaučių ligai - Mindaugas Vaitkus (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Šių metų rugpjūčio 26 d. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos (LSMU MA) viešame Medicinos mokslo krypties tarybos posėdyje buvo apginta Mindaugo Vaitkaus daktaro disertacija pavadinimu Nespecifinis uždegimas paūmėjus lėtinei obstrukcinei plaučių ligai (biomedicinos mokslai, medicina). Mokslinis vadovas – prof. dr. Raimundas Sakalauskas. Disertacija rengta 2009–2014 metais LSMU MA Pulmonologijos ir imunologijos klinikoje gavus Kauno regioninio biomedicininių tyrimų komiteto leidimą.