Vyrų, sergančių obstrukcine miego apnėja, metabolinių ir uždegimo požymių ypatumai - Guoda Pilkauskaitė (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
Šių metų rugpjūčio 28 d. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos (LSMU MA) viešame Medicinos mokslo krypties tarybos posėdyje buvo apginta Guodos Pilkauskaitės daktaro disertacija pavadinimu Vyrų, serganäų obstrukcine miego apnėja, metabolinių ir uždegimo požymių ypatumai (biomedicinos mokslai, medicina). Mokslinis vadovas – prof. dr. Raimundas Sakalauskas, konsultantas – prof. dr. Skaidrius Miliauskas. Disertacija rengta 2008–2014 metais LSMU MA Pulmonologijos ir imunologijos klinikoje gavus Kauno regioninio biomedicininių tyrimų komiteto leidimą.