17-o tipo T limfocitų pagalbininkų reikšmė vėlyvosios fazės kvėpavimo takų uždegimui sergant alergine astma - Ieva Bajoriūnienė (Pulmonologija ir alergologija, 2014)
2014 metų rugpjūčio 27 d. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos (LSMU MA) viešame Medicinos mokslo krypties tarybos posėdyje Ieva Bajoriūnienė apgynė daktaro mokslo laipsnio disertaciją 17-o tipo T limfocitų pagalbininkų vaidmuo sergant alergine astma. Mokslinis vadovas – prof. dr. Kęstutis Malakauskas. Disertacija rengta 2009–2014 metais Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos Pulmonologijos ir imunologijos klinikoje.